• Hazcheck systemen

  Valideert u zeevervoer van gevaarlijke goederen nog steeds handmatig? Dat kan veel sneller met veel minder kans op fouten.

  Controle, documentatie en communicatie

  Hazcheck systemen voor af en toe of voor intensief gebruik zorgen voor efficiency, kostenbesparingen, voldoen aan wettelijke bepalingen en verhogen de veiligheid.

  Een validatie check bevestigt of de goederen in de lading bij elkaar mogen worden geladen en vervoerd. Door te valideren (ook als u maar 1 stof invoert) kunt u zien of stof correct verpakt is en kunt u een DGN produceren.

   

  Probeer nu drie maanden gratis Hazcheck Online inclusief 25 validaties

  Ga naar het bestelformulier

   

  Al ruim 30 jaar worden Hazcheck systemen gebruikt door vervoerders, scheepvaartmaatschappijen en havens over de hele wereld. Doorlopende ontwikkeling in samenwerking met grote marktpartijen heeft geleid tot een gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en compleet systeem voor het managen van gevaarlijke goederen, met kwaliteitsstandaarden die de compliance benchmark bepalen.

   

  Terwijl u deze pagina heeft gelezen, zijn honderden ladingen gevaarlijke goederen afgehandeld met Hazcheck systemen, van Sydney tot Southampton, van Montreal tot Mumbai.

   

  Hazcheck Online

  Hazcheck Online is een webbased systeem voor verladers van gevaarlijke goederen. Het wordt speciaal aanbevolen voor bedrijven die niet continu gevaarlijke goederen verladen en die geen eigen systeem nodig hebben.

   

  Er is keuze uit twee pakketten, beide zijn inclusief alle IMDG Code informatie;

  Standaard, met 100 validaties voor € 125,00

  Standaard inclusief IMDG Code tekst voor € 265,00

   

  Hazcheck Workstation

  Hazcheck Workstation is geschikt voor bedrijven die regelmatig ladingen met gevaarlijke goederen moeten afhandelen. Workstation is een systeem wat eenvoudig stand-alone op uw eigen computer draait of opgenomen kan worden in uw netwerk.

   

  Hazcheck Workstation is verkrijgbaar op licentiebasis en kan geleverd worden met of zonder de gehele IMDG Code tekst. De prijs voor een licentie Hazcheck Workstation (tenminste 2 jaar) met de IMDG Code is € 299,00 per jaar, zonder de IMDG Code € 175,00 per jaar .

  De uiteindelijke kosten hangen af van het aantal licenties. Vraag ons om een offerte.

   

  Meer informatie en specificaties vindt u op:

  Hazcheck Online

  Hazcheck Workstation

  Exis Technologies

  Hazcheck systemen zijn ontwikkeld door Exis Technologies Ltd., de partij die wereldwijd marktleider is in ondersteuningssystemen voor vervoer van gevaarlijke goederen over zee. Exis is ook de ontwikkelaar van de IMDG Code e-learning die door New Learning Factory in Nederland en België wordt aangeboden.

  Wat doet Hazcheck

  • Toont alle benodigde informatie over elke gevaarlijke stof uit de IMDG Code
  • Past stuwage- en scheidingsvoorschriften van de IMDG Code toe op het samenladen van stoffen in een container of voertuig, inclusief stof-specifieke eisen en verboden.
  • Verifieert op het mogen laden op passagiersschepen of alleen op goederenvervoer
  • Biedt een handleiding door verpakkingscontroles en opties, inclusief binnen- en buitenverpakkingen en IBC’s
  • Toont ‘Limited Quantity’ ontheffingen die toegepast kunnen worden
  • Geeft aan welke tankcontainers en tankwagens gebruikt mogen worden
  • Geeft, wanneer alle stoffen van de lading zijn afgehandeld, de DGN (Dangerous Goods Note) die op de computer bewaard of geprint kan worden of als een e-mail naar een geselecteerde vervoerder kan worden gestuurd. Er kan een EDI bericht worden toegevoegd waardoor het verkeerd begrijpen van informatie wordt uitgesloten.

   

  Gratis Hazcheck App

  Exis Technologies introduceert een gratis app die snel informatie geeft aan medewerkers die te maken hebben met het vervoer van gevaarlijke goederen over zee.

   

  De App biedt onderstaande functionaliteiten:

  • Nuttige informatie over elk van de gevaarsklassen
  • Snel en eenvoudig een stof opzoeken in de IMDG Code gevaarlijke goederen lijst of index.
  • Typ het UN-nummer in of de beginletters van de chemische naam in de IMDG Code en de app voorziet u direct van details als:
  • Klasse
  • Neven-risico (als aanwezig)
  • Verpakkingscategorie
  • Te gebruiken labels

  Er is geen internetverbinding nodig om de informatie in deze app te benaderen, dus overal te gebruiken.

   

  Klik op de link voor meer informatie: Hazcheck app